|
Valentin
|
 |
« : 15 April 2009, 11:04:42 » |
|
Нарешті визначились з місцем проведення, але є ще декілька альтернатив на випадок брудної води. Орієнтовна дата - 3 травня. Риба запускна, каліфорнійська форель розміром 250-300 г. Вступні від 350-400 грн. з чоловіка в залежності від кількості і ваги риби. Ближче до дати проведення, буде ясно точно. Прийняти зможем біля 30 чол. Точне місце проведення оголосим за тиждень до змагань. Зареструватись можна тут. Бажано пошвидше, щоб замовити необхідну кількість риби.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 22 April 2009, 10:56:21 від Valentin »
|
Записаний
|
"Как движение возбуждает аппетит, так труд возбуждает жажду удовольствий" Филип Честерфилд
|
|
|
PavelO
Новачок
|
 |
« Відповідь #1 : 15 April 2009, 14:26:03 » |
|
Прошу зарегестрировать команду "ФАРТ", г. Одесса Состав: Федянин Павел (капитан) Ковальчук Сергей Стисовяк Артем Возможна замена в составе.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 16 April 2009, 11:05:22 від PavelO »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Вова 100%
|
 |
« Відповідь #2 : 15 April 2009, 15:12:11 » |
|
Прошу зареєструвати команду 100%,Коломия 1.Матейчук Володимир 2.Мотрук Петро 3.Уточнюється
|
|
|
|
|
Записаний
|
На дивані риба не клює...
|
|
|
|
Gashek
|
 |
« Відповідь #3 : 15 April 2009, 15:27:24 » |
|
Змагання будуть в особистому, чи командно-особистому заліку?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Добро всегда побеждает зло. Я победил — значит я добрый ©Айболит–66
|
|
|
|
ГАРАЗДІВЕЦЬ
|
 |
« Відповідь #4 : 16 April 2009, 09:14:15 » |
|
Коли розсикретять водойму?. Чи можна буде після змагань ловити?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Здоровим глуздом наділений той, хто на все дивиться просто.( Л.Вовенарг) Ніколи не буває великих справ без великих перешкод.(Ф.Вольтер)
|
|
|
|
Toha
|
 |
« Відповідь #5 : 16 April 2009, 11:58:14 » |
|
Регестрируйте команду "Зборная Буковины" : Овелько Антон (капитан) Овелько Тимофей Бучка Руслан Прокопчук Александр (запасной) Если будут места может выставим вторую. Соревнования в один день? Какие правила? Короче положение давайте!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Valentin
|
 |
« Відповідь #6 : 16 April 2009, 15:19:12 » |
|
В командно-особистому.
|
|
|
|
|
Записаний
|
"Как движение возбуждает аппетит, так труд возбуждает жажду удовольствий" Филип Честерфилд
|
|
|
|
super
|
 |
« Відповідь #7 : 16 April 2009, 19:38:44 » |
|
А можно штекером рыбачить?  То есть соревноваться. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Gashek
|
 |
« Відповідь #8 : 16 April 2009, 21:36:06 » |
|
В командно-особистому. Чи допускається до змагань участник, який бажає приймати участь виключно в особистому заліку (тіпа як ти на КУ в Коновці)?... я маю на увазі не результат  .
|
|
|
|
« Останнє редагування: 16 April 2009, 21:56:24 від Gashek »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Valentin
|
 |
« Відповідь #9 : 17 April 2009, 09:09:02 » |
|
У мене на КУ не було з ким виступати. В останній момент всі команди були уже сформовані. А ти маеш купу часу.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Gashek
|
 |
« Відповідь #10 : 17 April 2009, 13:04:28 » |
|
У мене на КУ не було з ким виступати. В останній момент всі команди були уже сформовані. А ти маеш купу часу.
Я не за себе питав. Прошу зареєструвати команду з Івано-Франківська: Вільчинський Сергій Богачов Олександр Гашевський Тарас
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
bear
Новачок
|
 |
« Відповідь #11 : 28 April 2009, 15:08:51 » |
|
ЗАТВЕРДЖУЮ» Голова Івано-Франківської обласної федерації риболовного спорту
І.Я. Дутчак 24.04.2009 року
ПОЛОЖЕННЯ про проведення відкритого чемпіонату Івано-Франківської області з ловлі риби спінінгом з берега
1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ Змагання проводяться з метою: • пропаганда фізичної культури і спорту як важливого засобу покращення та зміцнення здоров′я, загартування населення; • залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом; • підвищення спортивної майстерності і удосконалення техніки володіння спортивним знаряддям; • популяризація риболовного спорту; • визначення переможців та призерів змагань.
2. СТРОКИ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ Змагання проводяться 2-3 травня 2009 року Нижче Рожнятывського водосховища. Змагання проводяться в три тура, в один день.
3. КЕРІВНИЦТВО ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ Загальне керівництво, організація та підготовка до проведення змагань здійснюється Івано-Франківською обласною федерацією риболовного спорту. Безпосереднє проведення змагань здійснюється суддівською колегією згідно Правил змагань і даного Положення.
4. УЧАСТНИКИ ЗМАГАНЬ. До участі в змаганнях допускаються спортсмени Івано-Франківської області та інших регіонів України, які за віком не молодші 14 років. Учасники зобов’язані: • самостійно пройти медичне обстеження; • виконувати вимоги поведінки на водоймищах, правил змагань і даного положення, морально-етичних норм поведінки в суспільстві; • беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів; • при погіршенні здоров’я терміново поставити до відома суддю.
5. ПРОГРАММА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ. Змагання проводятья в 3 тура, тривалістю 2 години кожен. Змагання проводяться в особисто командному заліку. Команда складається з трьох чоловік. 2 травня 17.00-18.00 - реестрація учасників; 18.00-18.30 - шикування, відкриття змагань , інструктаж. 18.30-19.00 - жеревкування; 22.00 - відбій.
3 травня 06.30- Шикування учястників змагань. - 06.45 - 07.30 Разміщення участників по секторам ловлі. - 07.30 – 09.45 I тур змагань. Активний лов риби (триває 2 години) - 07.30 - 1-й старт I туру. - 08.30 - Фініш 1-го старту. - 08.30 - 08.45 Збір участників в центрі зони та розміщення по своїм секторам . - 08.45 - 2-й старт I туру. - 09.45 - Фіниш 2-го старту. - 09.45 - 10.30 Разміщення участників по секторам ловлі. - 10.30 - 12.45 II тур змагань. Активний лов риби (триває 2 години) - 10.30 - 1-й старт II туру. - 11.30 - Фініш 1-го старту. - 11.30 - 12.45 Збір участників в центрі зони та розміщення по своїм секторам . - 12.45 - 2-й старт II туру. - 13.45 - Фініш 2-го старту. - 13.45 – 14.30 Разміщення участників по секторам ловлі. - 14.30 - 16.45 III тур змагань. Активний лов риби (триває 2 години) - 14.30 1-й старт III туру. - 15.30 Фініш 1-го старту. - 15.30 - 15.45 Збір участників в центрі зони та розміщення по своїм секторам . - 15.45 2-й старт III туру. - 16.45 Фініш 2-го старту. - 16.45 - 19.00 Подведення підсумків змагань. - 19.00 - 20.00 Шикування. Нагородження переможців. Урочисте закриття змагань. 6. ПОЛОЖЕНИЯ, ЯКІ НЕ УВІЙШЛИ ДО ПРАВИЛ ПРО ЗМАГАННЯ. До заліку приймаються всі види хижої риби: Форерь радужна Форель ручева Лосось дунайський Голавль Окунь Щука Судак Жерех Язь спіймані на дозволену наживку. Розмір риби не лімітується. Результат заноситься в протокол (зараховуеться не вага а штука ) та підтверджується підписами суддів і спортсмена, упіймавшого рибу. Спіймана і зважена риба негайно відпускається у водойму. До зважування приймається тільки жива риба.Захід у воду заборонений. Риба береться тільки підсаком , при необхідності зберігаеться у садку.
7. ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ, НАГОРОДЖЕННЯ. Підбиття підсумків робиться на основі протоколів суддівської колегії, згідно правил змагань. Переможці та призери визначаються в особистому та командному заліку. Переможець змагань нагороджується медаллю, дипломом . Спортсмени, які вибороли 2-3 місця (призери змагань) нагороджуються медалями, дипломами .
8. ФІНАНСОВІ ВИТРАТИ. Фінансові витрати по підготовці місць змагань, підготовці протоколів змагань, придбання медалей для нагородження призерів несе обласна федерація риболовного спорту. Реєстраційний збір с кожного спортсмена складає 380 грн. Всі інші витрати по проїзду учасників змагань до місця старту, харчування спортсменів несуть відряджувальні організації або самі спортсмени.
9. УМОВИ ЗАЯВОК УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ. Учасники прибувають на місце змагань самостійно, за власний рахунок. Прибуття не пізніше 17.00 2 травня 2009 року. Попередня реестрація на сайті.
10. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ Під час змагань категорично забороняється: • Тренування в зоні проведення змагань; • Купання; • Вживання спиртних напоїв. Люба імітіція мушок. Тренування 02.05.09 в зоны змагань КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 01 May 2009, 10:02:42 від Valentin »
|
Записаний
|
Жизнь, писец, как хороша... только очень уж, писец...
|
|
|
|
Valentin
|
 |
« Відповідь #12 : 01 May 2009, 12:41:39 » |
|
Список учасників:
Ів.-Франківськ ''ВВВ'' Кобелюх Владислав Усков Валентин Луцан Валерій Ів.-Франківськ ''Мальва - СТР'' Вільчинський Сергій Богачов Олександр Гашевський Тарас Коломия - Ів.-Франківськ ''100%'' Матейчук Володимир Михалків Ярослав Марусяк Роман Київ - Вінниця Тупіцин Ян Волинець Ігор Вирезуб Олег Вінниця ''Рось'' Превар Костантин Ободянський Евген Балабанов Максим Одеса ''Фарт'' Федянін Павло Павлов Ігор Стисовяк Артем Курков Віктор запасний Чернівці ''Збірна Буковини'' Овелько Антон Овелько Темофій Бучка Руслан Прокопчук Олександр запасний Харьків ''МММ'' Мясніков Олег Мацуев Андрій Мітюріч Роман
|
|
|
|
« Останнє редагування: 05 May 2009, 11:01:32 від Valentin »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Вова 100%
|
 |
« Відповідь #13 : 04 May 2009, 18:56:09 » |
|
Протокольчики в студію !!! Будьте такі ласкаві.
|
|
|
|
|
Записаний
|
На дивані риба не клює...
|
|
|
|
Rost
|
 |
« Відповідь #14 : 05 May 2009, 10:50:15 » |
|
Протокол змагань (для перегляду вкладених файлів потрібна реєстрація).
P.S. Зведений протокол ще раз звірений з лінійними суддівськими протоколами з підписами учасників змагань, помилок не виявлено.
В особистому заліку присутні два 13 місця і два 17 місця - оскільки в учасників виявилась однакова кількість як по сумі зайнятих місць, так і по кількості виловленої риби.
P.S.S Якщо є потреба, для пришвидшення реєстрації на сайті звертайтесь до мене в приватні повідомлення або на e-mail (реєстрація ускладнена через спам).
|
|
|
« Останнє редагування: 05 May 2009, 11:47:10 від Rost »
|
Записаний
|
|
|
|
|